Lördag kväll

Igår blev det party, party i lagom dos. Jag fick för mig att jag skulle ha en semla igår eftermiddag så vi åkte till Gunnarssons på Söder så att jag fick smälla i mig en semla. Sjukt god var den. En LYX-semla, med massa mandelmassa! Därefter blev det middag och vin på Urban Deli, blivande stammis-haket när älsklingen blir granne med dem. Spanade runt där och insåg att man kan köpa hem råbiff! Hur bra är inte det?!

Screen Shot 2013-01-27 at 1.59.46 PM

Urban Deli

Och efter det blev det en tur till nya Berns. Nosh & Chow. Sjukt fint ställe med sjukt goda drinkar. Det kommer nog också bli nya stammis-haket! Gillade stället skarpt! De hade riktigt fin inredning och för att inte nämna toaletterna. Det låter knäppt att jag lyfter fram toaletterna. Men låt oss säga att det blir erat mission att gå dit och se för er själva vad jag pratar om. Titta gärna till höger när ni kliver in.

Nosh & Chow

Efter det mötte vi upp min bror, som skulle firas med att han fyllt 18, och bestämde oss för att ta en stänkare på Grand Escalier. Inte så mycket att tillägga på det. En stänkare och sen vidare till…

Grand Escalier

… Taverna Brillo! Där stötte vi inte på någon mindre än våran egna party-prisse Patrick! Så efter någon shots eller två, en sambadans och massa skratt så delade vi på oss. Vårat misson hela kvällen hade varit att lyssna på Charlie som skulle dj:a på…

Taverna Brillo

L’angolo tillsammans med Jerkan (Jerry Rekonius). Grymma var de! Och det var nog fler än vi som tyckte det! Men sen blev kvällen gammal och det var dags att röra sig hemåt. Så nu ligger jag här i sängen. Utslagen men väldigt nöjd över gårdagen. Idag väntar däremot lite jobb och en hel del pluggande.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *