Så enkelt men ändå så svårt

Om jag fick välja en bok att läsa just nu så måste det vara denna bok! Så här kan alla svenskar bli mijlonärer är en lättbegriplig bok för alla som vill veta något om ekonomi utöver hur man använder ett sparkonto. En riktigt intressant bok som beskriver olika alternativ med motiveringar om huruvida författaren, Per H. Börjesson, tycker att alternativen är bra eller dåliga med ett övergripligt språk. Nu tycker jag visserligen ekonomi är ett intressant ämne men jag anser att varje svensk borde kunna läsa denna bok med eller utan ekonomi-intresse.

IMG_2788

Det borde tamejfan vara en skyldighet att kunna det som står i denna bok! Ta ansvar över din egna ekonomi!

Kan vara en bra present att ge bort. Finns att köpa hos adlibrisbokus, bokia eller cdon.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *