Roligare tider

Nej, nu är jag trött på att allt är så trist och glåmigt. Alla verkar vara trista och glåmiga för den delen. Var och varannan som har sömnproblem, problem med livet, problem med sig själva, inga pengar, inget jobb, inget liv. Så jag åker och shoppar istället. Det gör en tillfälligt lycklig. Fick lönespecen och får dubbel lön eftersom jag inte hann ta ut någon semester under tiden som jag jobbade.

Sen ska jag nog försöka få klart bokföringen och om jag känner för det pilla lite med pureproducts.se. Sida ska ju lanseras i februari för guds skull! Men konstigt nog känner jag mig mer samlad när det kommer till företaget, mer än någonsin. Stressen jag hade har lagt sig och jag vet vad jag ska göra för att få det ogjorda gjort.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *