Save me

Usch, jag känner mig som världens tråkigaste människa just nu. Trött och eländig och stressad. Allt självförvållat. Vaknade 07.45, gav mig själv god tid att fixa till mig inför idag. Kl 10 var det upprop på Universitetet. Så fjantigt. Man satte sig ner och namn för namn ropades alla upp och ändå var det någon som inte hade hört sitt namn, någon som kom sent, någon som inte fanns på listan. Ca 30 minuter senare begav  jag mig in mot stan och bestämde mig att promenera hem. 7 km senare var jag vid Skanstull och insåg att benen bär inte över bron. Ramlade i sängen så fort jag kom in genom dörren och sov i 3 timmar. Snacka om att förstöra för sig själv när jag hade allting upplagt för att somna tidigt och gå upp tidigt i morgon. Roligare än såhär är inte mitt liv just nu. Eller jo, en jädra massans ångest inför e-handel. Men domänen är registrerad. Pureproducts.se. Håll utkik för snart smäller det!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *