Like taking a chill pill

Det blev middag på Urban Deli igår. Måste vara det bästa köttet jag ätit! En oxrygg prime med pommes till och massa dipp. Så gott. Smällde i mig 300 gram på några sekunder och kunde smällt i mig lika mycket till om inte samvetet sagt sitt! Blev en skön stämning för att vara lördagskväll. Gott käk, kul sällskap. Precis så som det ska vara. Kidsen får gärna hänga på stureplan och supa sig fulla till 05.00 för att sen inte hitta hem, eller hitta till fel hem. Jag föredrar gott käk, gott vin och gott sällskap.

Dagen började med sovmorgon, förvånande?! Måste justera mina sovtider känner jag. Har plockat och fixat under dagen. Haft angenämt besök och snart dags för sen-lunch. Ikväll ska brorsan firas då han fyller 18. Stort. Kommer dock inte ihåg min 18-årsdag. Kan inte ha varit så speciellt. Kommer inte ihåg att jag haft någon speciell längtan av att bli myndig. Brorsan däremot, för honom är det inte en dag för sent.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *