Grattis till bloggen!

För exakt ett år sedan började jag blogga på Sofi Säger. Jag började bloggen för att jag ville blogga anonymt men insåg ganska snart att det inte var för mig. Varför inte bara skriva sådant man vill och lämna det man inte vill skriva om utanför? Mycket enklare! Många som känner mig har kanske undrat vad Sofi har med Mona att göra? Och det känns väl ändå helt ok att berätta om det nu när bloggen överlevt ett helt år!
Sofi var mitt andranamn som jag fick när jag döptes. Men pga omständigheter så var mina föräldrar tvungna att ta bort det från passet. Men alla mina gamla handlingar står det Mona Sofi på. Det finns även en del roliga historier kring mitt namn men dem kan vi lämna till ett annat tillfälle!
Ganska roligt att jag satt igår natt och läste igenom min gamla blogg, Maailmamatka, där jag brukade blogga när jag reste på lite längre resor. Vem vet, kanske sitter jag om ett år och är nostalgisk över denna blogg!

Screen Shot 2013-01-10 at 1.01.58 PM

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *