Produktivitet

Har jobbat, jobbat, jobbat och ska jobba, jobba, jobba lite till snart. Känner mig lite halvduktig måste jag säga. Det är svårt att vara sin egen och göra sådant som känns tråkigt. Det tar emot och man hittar på ursäkter. Sitter och funderar på annat, telefonen ringer, måste prata fast jag borde.. och skulle jag inte…  Men när jag väl hittade formen gick det undan. Så jag har hunnit med både att höra med posten om olika avtal, hämtat ut paket (hos en annan Posten), hört av mig till fler leverantörer, rekat om fler produkter som kan vara kul att ta in och funderat på design till hemsidan.

I morgon kommer jag nog sitta med bokföring hela dagen lång. Kul, kul, kul intalar jag mig själv. Måste köpa in hyllor och kartonger och annat också. Det måste jag kolla upp i morgon. Listan bara fortsätter och fortsätter känner jag.

Vad skönt det skulle vara om ens lista liknade denna!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *