Så svårt

Varför är det så svårt att få tag på myndigheter? Har försökt få tag på en läkare. “Våra telefontider är kl 10-11 samt 13-14”, säger telefonsvararen när jag ringer 13.14?! Hur går det ihop. Tiden kan endast bokas om per telefon, står det på kallelsen. Vore det inte suveränt då om man svarade i telefon?! Åh, jag blir så arg. Nästa man ringer, Tullverket, frågar vem man söker. Jag söker ansvarig för Informationsträffarna. Ja, men vem söker du, svarar kvinnan irriterad. PERSONEN SOM ÄR ANSVARIG FÖR INFORMATIONSTRÄFFARNA! Blir tyst i luren. Prassel, prassel. Vänta så kopplar jag dig, säger en grinig uttråkad röst. Personen du söker kan inte ta ditt samtal just nu, var god återkom senare.
Det är ju så att jag smäller av!!!! Så här sitter jag hela dagarna. Och folk undrar vad man gör som “arbetslös”.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *