BYE BYE 2012, VÄLKOMMEN 2013

Nytt år. Nya tag. De väl så alla tänker. Jag lämnar ett svängigt 2012 bakom mig med både glädje och sorg. Jag hann med en hel del måste jag ändå erkänna. Både saker jag hade planerat och saker jag aldrig kunnat föreställa mig.

Saker jag hade planerat in och genomförde var

  • Starta företag
  • Ögonoperation hos Globen Ögonklinik
  • Resor (blev New York och Bryssel)
  • Komma ur komvuxträsket

IMG_0343

IMG_6612

Vad jag också hann med var att få ett jobb som platschef (22 år gammal?!) och nosa på den berömda väggen. Jag lärde mig att säga ifrån tidigare, vara tydlig och gå efter min egna vilja för det blir alltid fel när man ska göra det andra vill att man ska göra.

Jag lärde mig även vikten av vänskap och insåg att de bättre med få riktiga vänner än en massa människor omkring dig som inte vill dig väl. Så de dåliga grenarna klippte jag bort för att trädet skulle kunna få ny energi till att växa, metaforiskt talat.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *