Bryssel 1.0

Första gången i Bryssel och det var magiskt! Jag förstår inte varför alla undrar “vad man ska göra i Bryssel?!”? Det var hur mysigt som helst. Pojkvännen hade fixat flyget och boendet. Vi bodde på Scandic, två steg från centralstationen, mitt inne i stan. Perfekt promenadavstånd till allt. Vi flög med skandal-SAS, vilket märktes på flygvärdinnornas humör på vägen ner. Riktigt sura var de. Men på vägen upp var de på bättre humör. Kanske hade de smittats av allt det mysiga i Bryssel. Boendet hade man kunnat önska mer av. Vi pratar inget femstjärnigt. Men hur mycket kan du begära av det som är gratis? Dock var frukosten skaplig. Men vad spelar det för roll vart man bor. Man är ju inte ute och reser för att sitta i hotellrummet!

Tänkte dela upp min resa i olika inlägg så kan ni läsa om maten och göromålen i olika inlägg. Blir lite lättare att läsa allt tror jag. Kommer bli en väldans lång text annars. Ska även hinna slänga upp bilderna på datorn också. En bild säger mer än tusen ord, eller hur?

Bästa av allt är att jag kan bocka av ytterligare ett land på världskartan!

IMG_2586

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *