Bad day, still good

Vaknade alldeles för tidigt och drog mig så länge i sängen så att jag höll på att bli sen. Och sedan har dagen gått på i samma stil. Dåligt men ändå bra.
Åkte till Postens företagscenter på Sveavägen och fick vänta i 10 min innan de öppnade. När de väl öppnade så fick de inte igång datorerna. 20 min senare ger jag upp och beger mig mot klarabergsviadukten. Inser att de alldeles för långt att gå dit i kylan så slinker ner i tuben. Där jag stöter på min kille!
Åker istället till globens företagscenter vilket visar sig vara stängt och öppnar först kl 15. 20 minuter att spendera. Vandrar runt i centrumet och spanar julklappar där jag får tag på en julklapp till min mamma! Hittar också prylar som jag skulle kunna ta in till företaget.
Och nu står jag i kön igen, på företagscenter och hoppas innerligt att deras datorer inte strular. Är överlag nöjd med min dag ändå. Bra flyt!

20121203-161217.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *