Grattis till mig!

Ett år äldre flera IQ-snäpp vassare! Egentligen tycker jag inte om att fylla år. När jag var mindre älskade jag uppmärksamheten. Nu kan jag tycka att den är jobbig.
Jag började smygfirandet redan igår. Min kille bjöd ut mig till ett ställe med supergod mat, Vellaggio. Dit kommer jag nog gå fler gånger. Riktigt god mat var det! Dessförinnan blev det fördrinkar på Grand Escalier.
Imorse blev jag väckt med frukost på sängen och presenter! Tur att jag vaknade. Var något år när jag var mindre som jag inte vakna och familjen fick vända på klacken och vänta tills jag vaknade till. Var nog rysligt svårväckt när jag var liten.
Ikväll blir det firande med familjen. Men ingen tårta! Har infört sockerförbud (i viss mån) nu i december.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *