What a beautiful day. Not.

Usch, känner mig trött och glåmig. Solkig. Jag känner mig solkig. Som hon i den där rosa reklamen. Trött och deprimerad. Sitter med mina uträkningar. Vet inte i vilken ände jag ska börja i. Siffror som är min grej. Men allt är ju spekulationer. Spekulationer på om det fungerar eller inte. Just nu inte.
Skulle vilja ha ledigt några dagar för att kunna fokusera på företaget. Få ihop allt. Samla ihop allt material och bara kunna säga “tada, här är det”. Oavsett om det bär eller brister. Nu är jag överallt och får inget gjort känns det som. Fast det bli ju lite gjort bara att det tar för lång tid. Längtar till en annan tid en annan värld. En värld där jag är the boss!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *