Torsdag

Somnade som en stock när jag kom hem. Ligger i sängen med huvudvärk så det är väl snart dags att lägga sig igen. Men kan inte somna riktigt än. Ligger och funderar på företaget. Har kommit så långt att jag har en testsida för företaget. Sitter fortfarande fast med distributionen, hur ska jag skicka allt? Vill man mosa ner allt i ett kuvert eller ska det ligga fint i en låda? Ska jag köra med posten eller med något annat företag? Och viktigast av allt, vad kostar det?

Har även registrerat mig hos en grossist så väntar på svar därifrån. Börjar knyta ihop säcken nu känns det som även fast det är mycket kvar. Mycket små-pillande. Allt ska göras samtidigt. Mycket som man ska hålla i huvudet, jobbigt om man glömmer bort något. Och till på köpet så ska jag jobba på dagarna.

Inte konstigt att jag somnar när jag kommer hem.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *