En ny människa

Jag tror att jag somnade som ett monster och vakna upp som en prinsessa! Jävlar vad bra jag sov inatt! Snitta på 11,23 timmar och ingen väckarklocka som skränade i örat 05.00. Det gjorde susen! Vakna visserligen 07.20 och trodde jag var sen tills jag insåg att idag kan jag, i princip, sova så länge som jag vill! Tänk när man har eget företag.. då är alla dagar lata dagar. Äh, okej då. Kanske inte exakt alla dagar om man vill bli framgångsrik.
Idag har jag möte kl 13. Därefter följer datorn med mig ut och vi ska jobba. Ska försöka få igång en hemsida, köpa hem varor, bestämma mig för logistiska dilemman och annat skoj! Mycket som man måste få med i uträkningen innan den går plus. Men överlag tror jag det blir en rätt skoj dag. Får lite pirr i magen när jag tänker på det nya företaget. Och lite nervös över hur jag ska klara allt själv.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *