14 November

Sovmorgon!!! Det gör något med en! Men imorgon är det vardagsrutiner igen. Upp kl 05.00.

Fick gjort en del idag. Kommer närmare målet med att ha företaget up’n’runnin. Plattformen i princip klar, domänen registrerad, webhotell typ klart. Nu är det inköp av produkter, design på hemsidan, distributionen och kolla upp hur ja knyter ihop orderprogrammet med ekonomiprogrammet som är kvar. Sen är det förstås en hel del annat småpyssel men om jag får de stora bitarna på plats så kan jag börja köra i alla fall.

Träffade Anna och David idag efter mötet. Ska nog rekrytera dem som mina rådgivare. Två ekonomer som tänker olika. Dom täcker in alla områden. Kan inte bli bättre! Kul att ha vänner som ger bra input och vågar säga vad de tycker. Man behöver såna omkring sig för att få nya perspektiv. Bubblar i huvudet på mig med nya ideer för hur allt ska kunna bli bättre. Men sen får jag inte hamna i kvinno-fällan, att bara planera och aldrig göra något.

Så nu blir det sömn på allt nytt som jag fått för mig och i morgon tar vi tag i saker och ting!

20121114-202734.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *