Svenne söndag

Vaknade sent efter en “rysar-kväll” igår. Blev ännu en maskerad denna helg i ett riktigt spökslott! Vaknade runt 10 och fick frukost uppdukat åt mig. En riktigt söndags-brunch. Som vanligt stoppar jag i mig maten först och kommer på i efterhand att jag borde fotat eländet innan. Too late! Synd att man inte kan fota det mentala minnet. Finns hur mycket bilder som helst där.

Idag blir det säng-provning. Dags för en ny säng. Trött på att sova i min halva 160 säng, halvt på golvet. Jag tänkte rätt men det blev fel. Var i stort behov av en ny säng. Så jag tänkte att om jag skickar ut så mycket om möjligt av den, dvs bäddmadrassen, tjock madrassen och bara sparar ena halvan av underdelen, så är jag illa tvungen att köpa en ny. Det var för 2 månader sen. Tror att vissa hemlösa sover bättre än mig. Så idag blir det ny säng!

Sedan blir det en massa vardagliga bestyr som storhandel, städning och allmänt pick och plock inför nästa vecka!

Får titta på denna bild och drömma om söndags-brunch tills nästa söndag.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *