Q3

Sitter i sista sekund och gör momsredovisningen, eller mervärdeskattedeklarationen som det så fint heter idag. Varför lär man sig aldrig? Att sluta göra allt i sista sekund syftar jag på då! Som tur är har man koll på läget så det är bara att göra. Börjar få lite pirr i magen inför min nya affärside. Kan bli bra om jag gör det ordentligt. Men en sak i taget. Först momsen, sen nya företaget. Blir bara pannkaka om jag gör allting samtidigt. Om det finns något positivt med att jag växt upp så är det att jag har lärt mig, om mig själv, att jag är en otålig person. Om jag kommer på en ide så hade jag helst velat börja med det igår. Gillar när det är full fart men tappar också snabbt suget när det går lite långsamt. Som tur är så kan man alltid jobba på sina svagheter när man känner till dem. Så idag väntar jag med Företag X och jobbar med Företag-som-finns-idag.

;

20121108-210439.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *