Sparkväll

I tisdags gick jag på Privata Affärers “Placeringskväll”. Det blev en dramatisk kväll. Jag åkte ca 30 min innan eventet började och tänkte att jag ska vara ute i god tid. Tji fick jag. 3 stationer tog 25 minuter att åka eftersom någon nisse hade ramlat på spåret. 17.29 tog jag mitt pick och pack och sprang till Mariatorget (där eventet var) från Slussen. Springer in 5 minuter sen, inte den entren jag hade tänkt mig. Resten av kvällen var dock intressant. Fick lära mig mycket nytt och fick många nya ideer planterade i huvudet. Träffade också en väldigt trevlig dam som jag pratade mycket och länge med. Vem säger att pensionärer är tråkiga! Hon hade drivit företag i 27 år!, satt i styrelsen för Aktiespararna och var full av personlighet! Henne skulle jag faktiskt vilja träffa igen.

Överlag var jag nöjd med mig själv med att jag övertalade mig själv att gå dit trots att jag vaknade 05.00 på morgonen, hade sovit ca 6 timmar natten innan och fick ungefär 6 timmars sömn till nästa dag då jag skulle jobba. Det var värt det!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *