Söndag em

Sitter framför datorn och har fått i uppgift att göra ett preliminärt schema till december. Svårt att göra ett schema när man inte vet vad man har för personal på plats då. En tjej som sagt upp sig, den andra ska tänka på om hon vill fortsätta till nästa vecka, en nybörjare som jobbat sammanlagt i 2 halva dagar, en som kommer och provjobbare senare i veckan, ett personal-behov jag inte fått svar på och ett till behov som hänger i luften beroende på vad jag får för svar nästa vecka och ytterligare en som ska plockas in på provjobb, vi kallar personen X eftersom det är oklart vem det är. Rörigt? Ni skulle bara titta in i mitt huvud. Men ett preliminärt schema ska in. Så det är bara att lägga ett schema. Vet inte vad jag ska utgå ifrån. Så som jag skulle vilja ha det, eller så som jag tror att det kommer att vara.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *