Det bubblar i huvudet på mig

Ja nu har tankarna verkligen satts igång. Har börjat fundera på vad som är viktigt. Vad som behöver prioriteras. Först och främst är det min hälsa. Jag måste må bra för att kunna göra bra. Så det är en början. Sedan har jag bestämt mig för att skrota plugget. Det får bli senare. Jag har inte 10 timmar i veckan att lägga ner på plugget. Finns inte plats för plugget varken motivations-mässigt eller tidsmässigt. Sedan kommer nog mitt företag att ta en ny vändning. Den kommer jag aldrig lägga ner men jag behöver satsa på något som jag verkligen brinner för. Det jag gör idag brinner jag inte för. Det är bara pengarna som motiverar mig. Men det borde finnas något mer. Så företaget kommer att undergå en rekonstruktion kan man säga. Jag byter bransch och ska göra något stort av det istället för att “bara ha ett företag” som jag har idag. Den nya iden är något som kommer att kunna växa och som jag tror på.

Så ser det ut just nu. Tänk vad lite förkylning kan göra med en.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *