Hello new friend

Ligger i sängen och mår skit, trots att en del saker är super! Igår slog vi rekord för shoppen, all time high sedan den öppnade!, och det med råge! Jag var en av dom som bidrog till det. Hello, hello är jag bra eller vadå?! Men den här sketna hostan och skit-förkylningen drar ner helheltskänslan. Och så har jag lite panik över att jag vet att vi kan sälja lika bra idag men jag kan inte vara där och ordna till det så att vi har förutsättningarna för att det ska bli lika bra. Nej, jag ligger i sängen och är ynklig. Så jag säger hej till min nya vän, tekoppen. Den fyller jag med het te, ibland med mjölk eller socker i. Vissa tillfällen blir det varm mjölk med honung, och om jag är riktigt risig, varmt vatten med riven ingefära i.

20121011-114700.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *