Helg för första gången

Igår kändes det som om jag upplevde min första helg någonsin. I fredags blev det en aw, dock inte så sen då jag vaknade halv 5 på morgonen för att en levernas skulle skickas kl 6. Det blev en lång dag på jobbet med 3 leveranser, möten, planering och massa annat. Jag kraschade i sängen vid 11 och sov som en stock.
Igår blev det jobbärenden trots min lediga dag och lyckades muta min kille till att bära saker med mig till jobbet. Känns ändå skönt att ha det avklarat. Det blev en lunch på Lydmar och strosande på stan innan vi köpte hem mat och lagade coq au vin. Så jäkla gott! Blev en innekväll vilket känns helt ok då jag ligger i soffan med trasig hals. Inte mycket att gör åt då jag ska till jobbet om en timma och de månadsavslut imorgon. Ingen tid att bli sjuk! Skön helg har jag haft ändå! Helgen med minst stress hittills känns det som!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *