Alla dagar är väl en ny dag

Usch! Min dag började på allra sämsta sätt. Vaknade upp dåsig, illamående, allmänt sunkig. Tänkte att jag bara behövde rycka upp mig, få i mig lite käk och komma ut i friska luften för att piggna till. Så var det inte. Med mina sista krafter tvingar jag mig själv att ta mig ut genom dörren och till tunnelbanan. Kommer inte längre än till gamla stan då jag känner att det inte går längre och jag rusar ut mot närmsta papperskorg. Blir sittandes på perrongen, skakandes i kroppen och försöker få tag i mobilen för att ringa chefen. Det enda jag tänker är att jag inte kommer hinna öppna butiken i tid. Lyckas till slut, utan någon hjälp för övrigt av alla oerhört empatiska människor som stirrar på mig, ta mig upp och sätta mig på tåget hem. En lång vila och lite dryck senare känner jag mig bättre och håller tummarna för att det varken är magsjuka eller graviditet. Magen är fortfarande lite allergisk mot fast föda men ett sug efter sushi måste betyda att jag är på väg åt rätt håll iallafall! Så började min helg!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *