Huvudvärk

Har en huvudvärk som gradvis bara ökar. Druckit vatten, tagit Alvedon, försökt sova men det blir inte bättre. Tror den beror på de kommande 14 dagar som jag ska jobba i sträck, personalbristen som råder i företaget och bristen på ersättare och sjuka människor som gör att man måste hoppa in själv. 3 dagars ledighet på en månad är inte tillräckligt mycket vila för mig för att jag ska hinna ta igen mig. Speciellt inte när de 3 dagarna går åt att göra schema, skriva manualer och springa ärenden för jobbet. Hoppas det bara är tillfälligt för jag lär inte orka i den här takten i flera månader till! Vill ju kunna ha kul på jobbet också och inte bara oroa mig och ha problem med personalen! Men nu ska jag i alla fall kliva upp och ta tag i mina manualer. En sak mindre att tänka på!

20120822-161306.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *