Platschefen

Nu är det officiellt. Jag har tagit över och börjat jobba som platschef. Känns coolt och lite läskigt på samma gång. Så sjukt mycket man ska sätta sig in i samtidigt som alla “vanliga” sysslor ska göras. Scheman som ska läggas, beställningar ska göras, tidrapporter som ska uppdateras etc. Känns lite överväldigande just nu men man växer väl in i jobbet. Har bara väldigt höga krav på mig. Har fått för mig att någon myndighet kommer att hälsa på när som helst och att de ska såga mig vid fotknölarna, vilket de antagligen kommer göra ändå när de kommer. Vill bara att allt ska bli så bra som det kan bli. Tror jag måste tagga ner. Känns ibland som om jag sätter för höga krav på mig själv. Men det är lika bra att kanalisera denna nya energi mot jobbet och se till att man gör det bästa man kan!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *