Nya mål

Nu har jag haft ett par dagar på mig att fundera. Och jag tror att jag börjar närma mig ett mål. Ett som är genomtänkt och hållbart. Något som gör att man kliver ut ur sängen och får en att ta tag i saker. Så här ser mina mål ut fram tom 10 sept. 6 veckor framåt.

Nr 1. Springa 3 gånger i veckan fram tom 10 sept. Belöning Mulberry väska i New York.

Nr 2. Core träning varje dag jag jobbar tom 10 sept. Belöning Ray Ban bågar.

De är mina två mål fram tom 10 Sept då vi åker till New York. Sen blir det nya joggingskor  i NY och löpning i Central park så ofta det går.

Tänkte börja lägga undan pengar varje månad för att kunna finansiera mina mål. Funderar på att ta Nike+ målen med 25, 50, 100 km som mål men det kan bli ett problem då det inte går att logga in. Får ta det efter 10 September.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *