Morgoneffektiv

Snacka om att man blivit vuxen. För något år sedan skulle jag hellre ha skjutit mig själv i foten än att vakna tidigt och “gilla det”. Idag har jag faktiskt ingenting emot att få upp tidigt. Tycker det är mäkta skönt att slippa trängas på tuben, mysigt att få en tyst, lugn stund för mig själv på morgonen (då jag inte är någon pratglad typ förrän tidigast 09.00), och det bästa av allt är att så fort jag kommit igång lite så är man så klar i knoppen att jag blir super-effektiv. Me like!
Så nu ska jag vara super-effektiv och ordna frukost, duscha, registrera fakturor, få ordning på momsredovisningen, städa och förhoppningsvis få tillbaka schemat godkänt innan 12!

20120720-093225.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *