Ny vecka, nya mål

Egentligen har jag helt tappat greppet om vad det är för dag, vecka, månad. Jag bara jobbar och jobbar. Kommer hem och slänger mig på soffan. Men så läste jag Elaines inlägg idag och blev inspirerad. Hon skriver mycket inspirerande inlägg för övrigt. Måndag är en ny start. Och med nya starter så ska man ha nya mål och nya insikter. Så min insikt är att jag tränade för lite förra veckan, och att jag inte tar tillvara på tiden när jag inte jobbar. Så vad blir veckans mål?

  1. Träna mer (core-träning varje dag), kondition 3 ggr/vecka
  2. Ta tillvara på tiden, ex läsa under pendlingen (var kreativ angående hur jag fördelar min fritid)
  3. Jobba med företaget dagligen, istället för att lämna allt till ett tillfälle då “man har tid” (vilket är aldrig!)

Det är tre bra mål, inte så enkla med de kommer göra stor skillnad. Vad är era mål för denna vecka?

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *