Sovmorgon

Idag tog jag sovmorgon riktigt länge. Kände att jag behöver det eftersom detta är min enda lediga dag på länge! Justerade schemat så att jag kan få en dag i veckan där man kan hinna komma ikapp med det sociala. Därför blir det en fika med Åström lite senare idag, en träff med kärleken på kvällen och sedan någon så roligt som momsredovisningen som måste börja göras klart eftersom jag knappt kommer ha en ledig dag tills den ska in.

Jag försöker att få saker gjorda så snabbt som man bara kan. Egentligen är jag en sådan som skjuter på grejer och tänker “jag gör det sen” men lik förbannat blir jag stressad av det och sitter sista dagen med tusen smågrejer jag kunde ha gjort tidigare. Så nu blir det andra bullar. Inget mer sista minuten.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *