Gått och blivit….

Ja nu har man gått och blivit med jobb och samtidigt blivit tråkigt. Ingenting händer. Fast det händer massor. Har börjat jobba ute på fältet som barista, väntar bara på att få bli examinerad barista och sedan får jag min fina “pin” med mitt namn på. Eller tveksam på den faktiskt. Kanske får gå med nybörjarknappen på ett tag till tills jag tar över shoppen i Augusti och får platschefs-pin(en). Hursomhelst. Fnular en hel del med företaget. Fastnat lite på min logga. Men så fort jag fått till den blir det hemsida och visitkort. När det är gjort ska jag ragga ihjäl mig på nya kunder. Få igång allt ordentligt. Sen har jag lite andra planer i huvudet som jag jobbar lite smått på. Men jag lämnar det osagt ifall det inte blir något av det. Men jag ska försöka. Hoppas också på lite studier till hösten. Om jag kan lägga mitt egna schema så att det passar det. Skulle nog få ett litet lyft på jobbet av studierna då de implementerar varandra rätt bra.
Ja ungefär så ligger det till. Händer inget speciellt.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *