Arbetsveckan som kommer

I morgon börjar min arbetsvecka. Puckad som jag var trodde jag att alla var lediga idag men det var bara jag som hade en sådan lyx. Har haft det mysigt i soffan hela dagen och lyssnat på regnet som smattrar mot fönstret och hunnit med en del vardagssysslor. Kan tycka att det är helt okej när det regnar lite då och då. Man håller sig inne då och tar sig tid för sådant som man annars inte gör. I alla fall jag. Kvällen däremot tillägnades Filippa som fyllde år. Blev grillning och födelsedagsfirande med min killes släkt. Riktigt kul! Blir inte så mycket av det för min del eftersom min släkt bor utspridd över världen så jag är mycket tacksam över att få inkluderas i deras! Nu är det däremot dags att börja knyta sig så att jag orkar med mina långa dagar på jobbet. Ny arbetsvecka, ny plats att jobba på.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *