Midsommar

Midsommar i år blev grymt. Jag blev kvar i Stockholm och gjorde som alla andra som stannade kvar, drog till Skansen. Riktigt mysigt och vädret kunde inte ha blivit bättre. Vi käkade lunch i solen och jag “brände” axlarna. Visserligen bränner jag mig aldrig i solen men vart ordentligt brun. Vi strosade sedan runt i staden, tog en kaffe, satt i solen och mös och mötte sedan upp ett gäng glada själar och åt middag på Gondolens terrass med Olyckan som bordsgranne och en fantastisk utsikt med solnedgången över Stockholms siluett. Lite smårökiga drog vi ut och det var förvånansvärt många ute och partade. Lite lagom in på nästa dag var det dags för mig att knyta mig så kvällen slutade relativt tidigt. Summa kardemumma så är jag grymt nöjd med midsommar-firandet.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *