Dag 4

Fjärde dagen på jobbet och jag känner att jag börjar bemästra kaffemaskinen, kassan och hur man preppar allting. Behöver dock fokusera på rutiner såsom öppning, stängning/förberedning för nästa dag. Och sedan lära mig allt admin som jag kommer få sköta själv. Helt slut i huvudet och så tacksam över att jag inte behöver jobba imorgon eftersom jag fått en muskelbristning i vaden. Inbillar mig att jag fått den genom att jag stått upp så mycket på jobbet men att jag tagit ut mig lite för hårt på träningen måste väl vara den största bidragande faktorn. Vet inte riktigt vad man gör om man har muskelbristning. Vet inte ens om jag egentligen har det. Kom hem och såg att jag har en grop på vaden och det stramade åt lite och var rött precis på inbuktningen. Hoppas att det går över fort som tusan!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *