Högt tempo

Idag har jag stått i Centralhallen och köttat på! Kanske inte köttat, men betat av. Ska kanske säga att jag levererat bra service, det låter bra! Hursomhelst har dagen varit i galet högt tempo. Kunde jag inte kassan innan så kan jag det nu! Man har liksom inte tid att lära sig hur den fungerar utan bara göra. Alla ställen verkar ha olika kaffemaskiner och den som de har på Centralen var trimmad! Extra snabb, extra bra men pga att det var så högt tempo och många gäster har bråttom så lämnade jag det åt proffsen som för övrigt är grymt snälla och hjälpsamma (bara det är värt en sväng förbi centralhallen). Sedan kommer jag inte heller ha samma slags maskin på min coffee shop så jag gör ingen större förlust så! Känner att jag måste köpa bättre skor. Inga för dyra men samtidigt bekväma. Och en bra handkräm! Nu är det dags för power nap och sedan fira mamma som fyller år!
Over and out!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *