Helgen som varit

Knappt så att jag kommer ihåg vad jag gjort! Gått upp tidigare än vad som är brukligt. Lite inslag av spaning på nya arbetsplatsen, fika hos vänner, middag ute och allmänt fläng på stan. Plus en hel del läsning inför jobbet.

Vi satt ett gäng och kollade på Summerburst igår och alla undrade “varför gick inte jag dit?”. Finns så mycket skoj att göra men det är så otroligt dåligt annonserat. Man vet inte att det händer förrän det har hänt ungefär. Eller är det bara jag som har dåliga källor? Vill känna av Stockholm mer nu under sommaren. Njuta av att det nästan är bra väder. Inte gå hem direkt efter jobbet, visserligen svårt när man slutar 22.30, men kanske någon dag då man inte slutar så sent. Helt enkelt njuta lite mer av livet. Lite så tänker jag!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *