Morgontrött

Det är så mycket som händer att jag inte riktigt hänger med i tankeverksamheten. Men igår jobbade jag en hel del och tvingade även ut mig själv på en löprunda. Det skulle jag inte gjort. Kom hem och var helt slut. Ögonlocken kändes tunga, musklerna gjorde inte som jag sa så jag la mig i sängen och somnade kl 17. Vaknade upp 19.30 och undrade vad som händer. Usch, har verkligen svårt för sommarljuset också. Blir helt förvirrad av det. Löpningen gick inte alls bra så jag vart på dåligt humör. Sprang längst med Årstaviken, fyllt av backar och berg. Svalde två flugor, men annars gick det bra. Hoppas att jag kan komma igång med träningen regelbundet och att man håller sig vaken efter varje gång man tränat. Vore ju positivt. Annars får jag väl ta en power nap under löpturen på en parkbänk!


Men nu är klockan 07.30 och jag måste upp, upp och iväg!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *