Kalibrera mera, aldrig!

Har varit ute och sprungit några gånger och tänkt att innan nästa träning då ska jag kalibrera mitt armband. (Hur många gånger måste man göra det liksom?!) Så jag tänkte traska över till Hammarbyhöjdens IP som vanligt men får plötsligt en dålig känsla i magen. Ska jag verkligen till Hammarbyhöjdens IP? Ska jag det? Sätter mig vid datorn och börjar googla på löparbanor som är 400 meter. Ingenting om Hammarbyhöjden. Googla lite till. Hur lång är Hammarbyhöjdens bana? Inget svar. Tar fram mina super-duper google skills. Och där har vi det. 375 m. Jag har alltså kalibrerat min Nike fel alla dessa gånger. Varje gång jag gått runt den där banan och trott att jag avklarat ytterligare 400 meter så har jag egentligen bara gått 375 m. Jag har alltså förlorat 25 meter på varje varv!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *