Ciceron Sofi

Igår fick jag agera Stockholms-guide. Vilket passar mig utmärkt då jag har fått för mig att jag ska plocka alla guldkorn och samla dem på en blogg om Stockholm. Jag lyckades villa bort oss på E4an på väg in mot Drottningholms slott men vi kom fram till slut! Väl framme möttes vi av mängder av turister, de flesta kineser med en flagga i spetsen. Vi spaltserade runt där i hopp om att få se kungen och min moster är övertygad om att i den mörka bilen med tonade rutor satt kungen. Jag ville inte säga emot så om det var kungen eller inte lämnar jag osagt. Det var dock kul att få leka turist i sin egna stad. Jag har aldrig varit inne i Drottningholms slott eller Kina slott så jag var väl lite turist jag med.

På kvällen åkte vi upp i Kaknästornet och åt middag där med resten av min dysfunktionella familj men det gick ganska bra ändå. (De hade väldigt bra mat kan jag säga. Över förväntan!) Kan ju inte påstå att det var varken igår eller för ett år sedan jag var uppe i tornet. Vädret var perfekt så man såg riktigt lång. Självfallet hade jag glömt min kamera hemma så det blev inte mer än någon mobilbild.

Summa kardemumma är att det var riktigt roligt att turista i sin egna stad. Mera sådant tror jag att det ska bli!

 

You may also like

Q3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *