Djungelliv

Det är rena rama djungeln på systembolaget. Folk greppar allt som är greppbart bara för att slippa gå tomhänta ut ur butiken. Flaskor försvinner fortare än vad personalen kan kasta ut det ur lagret och killen som ska hjälpa folk skriker bara “det är slut, det är slut! Finns det inte på hyllan är det slut!” En kille som går framför mig rensar hyllan och mumlar “man vet ju inte vad man dricker efter första flaskan ändå”. Själv springer jag alltid bakom kulisserna och lyckas lägga vantarna på två roseviner, inte de som jag hade tänkt mig men det är ändå rose. Tur för mig, för de var nog de två sista som fanns kvar i butiken. Blir jakt på det som jag verkligen skulle ha köpt under måndagen. Förhoppningsvis har de hunnit fylla på och fått in lite mer på lagret tills dess.

De jag lyckades få tag på är Puycheric Syrah (nr 2209) och Reserve de Bonnet rose Merlot (nr 3181)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *