Revidering 2012

Jag satt och läste mina gamla inlägg. Känns som om det var år sedan jag startade bloggen och började skriva om min ögonoperation. Det måste nog ändå vara årets grej. Eller kanske att jag startade företag. Fast jag känner mig inte som en entreprenör för det. Då har nog ändå ögonoperationen påverkat mig mer. Här hittar ni mina mål för år 2012. Jag är väl ungefär halvvägs på listan.  Av de sex mål har jag egentligen bara två kvar. De två svåraste. Det är egentligen märkligt att jag redan fullföljt 50% av mina mål och ändå känns det som om jag inte gjort någonting i år. Vad gör jag när jag fullföljt målen för 2012? Skapar jag nya eller belönar jag mig med någonting? Eller njuter jag av att inte ha några mål? Svårt det där. Målen i sig är ju ändå på sätt och vis en belöning.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *