Hatar telefonköer

Nu har jag spenderat en timma av min morgon med att sitta i telefonköer. Och det ironiska är att den första kön stod jag i under en kvart. Klantig som jag var råkade jag lägga på. Bara att ställa sig i kö igen. 5 minuter senare hade jag kopplats fram. Hur går det ihop? Och självklart får man veta att man skulle ringt ett annat nummer när man kommer fram. Så nu står jag i telefonkö nummer 2. 20 min senare och 2000 “Om du hellre vill bli uppringd, tryck # så ringer vi upp dig UNDER DAGEN” senare prat i luren börjar jag tappa tålamodet. Nej, jag vill inte bli uppringd, inte första gången han sa det, inte andra gången han sa det, inte hundrade gången han sa det.
Jag trot fan de gör så med flit. Visa makten genom att inte svara i telefon. Sitter säkert och fikar och har det bra.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *