Världens bästa väckning

Låg och snoozade riktigt länge i morse när telefonen plötsligt ringer. Okänt nummer. Svara/svara inte. Kan vara jobb tänkte jag och försöker få till en bra, professionell röst. “Hej, vi ringer från Globen Ögonklinik…”. Okej, varför ringer dom mig. Har de insett att en parasit krypit ner i ögat på mig under operationen? Kanske var maskinen trasig och jag har inte alls bra syn? Eller… jag vet inte.
“Vi vill ringa och berätta att du vunnit våran tävling!” Tävling, vilken tävling? Vad är det här för skämt?!
“Du har vunnit tillbaka dina pengar för ögonoperationen.” Skojar dom! Vad betalade jag för den? Måste smsa killen. Han vet.
“Grattis!” Öh okej. Och jag svarar något i stil med åh tack, jag har aldrig vunnit något förut.  Och känner fortfarande en viss skepsis. För någonstans när jag växte upp och blev tonåring så försvann min mojo. Innan dess vann jag alltid. Jag var den som fick skrapa allas trisslotter för det blev vinst. Jag fick alltid vara med i alla dragningar för jag gick inte därifrån tomhänt. Jag skulle alltid rita, skriva, sjunga i någon tävling för hur mycket jag än sög så vann jag något. Sen en dag försvann det. Tills idag. Idag har jag fått tillbaka min mojo. Och fan vad det känns bra!
Tack Globen Ögonklinik, inte bara för vinsten, utan för att jag fick min syn tillbaka och för en fantastisk behandling. Jag menar det verkligen!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *