Samlaren

Jag inser att jag undermedvetet samlar på en viss typ av sak. När jag skulle tömma ur en flyttkartong som upptagit ett hörn alldeles för länge så inser jag att den mer eller mindre är fylld med luft. Hur kommer det sig, undrar ni kanske? Var den tom? Nej, det var den inte. Men den var fylld av tomma kartonger. Och där inser jag att jag samlar på kartonger till saker jag inte längre har.

Kartongen för Ipod nano borde kastas då Ipoden blev snodd när jag var i Australien. Samsungtelefonen finns inte längre, alltså kasta. Ericssontelefonen fungerar sporadiskt men ligger tryggt i någon låda, i någon byrå, i något rum. Canon-kameran är trasig och lämnades in för lagning men den ville de inte ha så den kommer bytas ut så fort jag hittar en kamera som är bättre, tillsvidare får den hänga med även fast den låter lite mycket. Filofax kartongen förstår jag inte vad jag sparat den till. Kanske för att den står för en estetik jag gillar. Simpel och svart. Och Ipod mini lådan får hänga kvar av ren nostalgi. Så resterna blir laptopen och Blackberry lådan, vilka fortfarande är i bruk. Shit, vad man kastat pengar på prylar!

Nej, jag ska nog packa ner mina dyrbara lådor för att sen packa upp dem någon annan gång och undra vad det är jag håller på med.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *