Multitasking

Idag borde jag finnas på flera platser samtidigt. Sov lite längre än vad jag hade tänkt mig eftersom mobilen laddade ur så all dagens planering föll i kras. Känner stressen närma sig. Den lurar bakom hörnet. Men en sak i taget säger jag till mig själv. En sak i taget.

Idag borde jag hinna med

  • Min egna mervärdeskattedeklaration
  • Joggingtur
  • Fotografering till körkortet
  • Ansöka ESTA
  • Plugga på ord (500 st)
  • Skriva klart min paragraf
  • Boka läkartid för att få ut allergimediciner
  • Boka naprapat
  • Helst börja renskriva projektet

Och så ska man hinna med allt normalt också som att duscha, äta, plocka undan grejer. Ingen tid att sitt här och förklara allt för er. Nu sätter jag igång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *