Vad ska man äta?

Just nu ser jag ut ungefär såhär.


Är det någon jag absolut inte kan så är det att laga mat. Inte så att jag inte kan steka ett tjog köttbullar. Det går finfint, men att koka spaghetti OCH brassa på köttbullar samtidigt det går inte! Multitasking i köket är ett big no no för mig. Och det som är min stora skräck det är att faktiskt komma på vad jag ska laga. Så jag sitter här, döhungrig, och har alla möjliga mat-sidor öppna men inte en enda ide på något lätt och gott att laga där man inte behöver göra 3 saker samtidigt. De precis som när jag tittar in i ett överfyllt kylskåp och med paniken i rösten skriker “Det finns ju ingenting att äta!”.

Men skulle jag kunna laga mat och haft lite mer tid hade det lätt blivit bouillabaisse!

You may also like

1 Comment

  1. Är du skengravid? Det är bara massa mat och bullar i bloggen.. Det är jobbigt för ett mat/godis/bakelse-beroende som mig… Jag är så sjukt sugen på havrebollar.. och fisksoppa… !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *