Värk och stärkt

Är det meningen att man ska ha mer ont i ryggen efter att man fått ryggen knäckt? Har som träningsvärk längst med hela ryggraden och sjukt ont i musklerna som han drog i vid axlar och nacke. Det blir väl bättre. Kan ju inte bli sämre än vad det var. Har dock hakat upp mig på mitt för korta ben. 2 cm! Jag är ju en krympling! Försökte se om det blev någon skillnad om jag stod på en bok som var ca 2 cm tjock med det korta benet men jag kände ingen skillnad. Måste undersökas det där med längden. Måste hitta ett måttband och mäta.
Egentligen borde jag skriva klart mina två uppsatser och lära mig mina hundra ord till på måndag men jag kan inte koncentrera mig. Det här med benet, det tar upp alla hjärnkapacitet. Det fascinerar mig så in åt helvete. Varför har jag inte sett det tidigare?!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *