So much to do

Idag har det varit full rulle känns det som. Upp med tuppen för att plugga och vid 12 drog jag in till Sturebadet för att få ryggen knäckt. Det var inte skönt, men blev bättre allt eftersom när jag var klar. Fick också reda på att jag är något av ett mongo då mitt ena ben är 2 cm längre än det andra och gränsen för operation går vid 3 cm. Bra att veta. Hur har jag kunnat missa det liksom? Anna tyckte att det var bra för jag kanske skulle kunna kvala in som handikappad och få tillstånd att parkera närmare när man ska parkera bilen. Ev har man alltid en garanterad sittplats på bussen. Ska testa att stå på något som är 2 cm tjock och se om han verkligen hade rätt.
Sedan bar det av till något företagsjippo där de visade Windows 8, som de hoppas släpps nu till hösten. Men vi fick absolut inte säga något mer så för att inte risker mitt liv så slutar jag inlägget här.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *