Min dag i Stockholm

Idag har jag gått så mycket att det blivit hål i båda mina strumpor! Kvällen blev sen igår då jag skrev klart mitt utkast inför dagens lektion. Väl inne på lektionen får vi veta att den inte alls behövde vara klar som läraren sa förra veckan, utan den ska lämnas in nästa vecka. Nåja, halva jobbet gjort då. Sedan mötte jag upp Anna för lunch och pluggande. Min mobil passade på att dö så jag fick uppleva en bit av 90-talet igen då man febrilt skriker i telefonen att om jag inte är på bussen så ses vi utanför stadsbiblioteket, precis i rätt sekund innan mobilen lägger av. Men det slutade väl. Jag visade en storögd Anna Stadsbiblioteket vilket hon aldrig besökt tidigare. Hur en stockholmare nu har kunnat missa det?! En kort, kort pluggis senare löper jag vidare till företagsseminariumet där jag träffar en till grym tjej som designar badkläder. Seminariet var väl inte riktigt som jag förväntat mig. Alldeles för många pensionärer för att det skulle kännas att man verkligen fick ut något ur det men man träffar alltid trevligt folk. Tillbaks till Anna sedan som lydigt suttit kvar och studerat. En fika senare så var det dags att bege sig hemåt för att plugga klart det sista inför provet imorgon. Så har min dag sett ut. Ganska spännande i allt det ospännande.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *