Monsterping

Visst låter det som ett läskigt odjur?! Men det är en tjänst för alla oss bloggare som är super! Jag satt och googlade om bloggande och läste på och kom över den här sidan som hade väldigt bra tips till nybörjarbloggaren eller som jag, personer som bloggat länge men fortfarande inte har en aning om vad man kan göra med en blogg. Och om ni inte orkar läsa igenom allt så kan jag hoppa till den bästa biten, nämligen en sida där man kan pinga alla stora pingtjänster samtidigt. Väldigt smart och tidsbesparande. Så det är bara att klicka sig in på Bloggping.com, fylla i sitt bloggnamn och adressen och trycka på skicka. (Och är ni som jag, fortfarande fast på 90-talet så är en ping ett sätt att hamna på en blogglista med nyligen uppdaterade bloggar vilket gör det lättare för folk att hitta till din blogg. Hitta din blogg = fler läsare.)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *